Христос воскресна!

Христос воскресна од мртвите,
со смрт – смртта ја сотре
и на тие во гробовите
живот им подари!

Воскресна Исус од гробот – како што прорече –
ни даде вечен живот и голема милост!

One thought on “Христос воскресна!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s