И з в е с т у в а њ е !

Бидејќи на сајтот на ПОА најдов објавен текст – мој превод од руски, кој беше објавен на Преминпортал, сакам да појаснам дека преведениот текст е „позајмен” без мое знаење и дека не преведувам за потребите на ПОА.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s