Граѓански тоталитаристи

clipped from www.makfax.com.mk
„Не го предизвикувате ли токму вие раздорот во општеството, затоа што сите оние кои не размислуваат и не се облекуваат како вас ги прогласувате за непријатели на граѓанското општество и режим?” — Ердоган ги праша јавно противниците на муслиманската шамија.
blog it

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s