Избран е 16-иот Патријарх Московски и на цела Русија

За Патријарх Московски и на цела Русија е избран Митрополитот Смоленски и Калининградски Кирил. Во Храмот на Христос Спасител, во Москва, Председателот на изборната комисија митрополитот Екатеринодарски и Кубански Исидор ги чита резултатите од гласањето…

Vodpod videos no longer available.

Vodpod videos no longer available.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s