Христос Воскресна!

voskres

Сега сè се исполни со светлина;
небото и земјата и преисподната:
цело создание нека го празнува
Христовото Воскресение,
на кое се утврдува.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s