Старецот велеше…

…Кога немаме искуство од војување, толку повеќе треба да бидеме смирени (humble),  за Бог, гледајќи ја нашата слабост, да нè заштитува. A кога се фалиме, Тој ја отстранува својата заштита од нас и ние сме изгубени. (Word from the Desert)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s