…за името Мое

Наслов на филмот: …за имя Мое
Година: 2005, Русија
Режиja: Марија Можар
Во улогите: Марија Корнеева, Владимир Егоров, Елена Ваљушина, Александра Назарова, Данила Расомахин, Павел Расомахин, Саша Матјукова, Анатолиј Штербаков.
Траење: 27 мин.
Download: za_imja_Moe.torrent (1.56 GB)

Малото девојче е отфрлено и навредувано… Стариот селски свештеник ја праша како се вика. Таа одговори: „- Фашистка.” Од тој момент започнува друга приказна во нејзиниот живот…

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s