2 thoughts on “Библијата – Книга на Цркватa [video]

    • Религиите се финта за збунување на луѓето. Тие создаваат шум, за луѓето да не можат лесно да ја познаат и најдат верата во Бог кој стана човек, Кој страдаше и воскресна во третиот ден и ни подари вечен живот.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s