Деца на апокалипсата (радио емисија)

Во емисија на радио Светигора, од циклус посветен на „апостолот на православието во Америка“ – јeромонах Серафим (Роуз) можете да чуете за трагањата во неговата младост (од книгата на јеромонах Дамаскин (Кристенсен), “Не од овој свет.”)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s