Твой Крест

Филмот има за цел да му обрати внимание на човекот на својот духовен свет. Да го открие за себе неговото богатство. Да се обиде да го осознае своето уникатно место во овој свет и да ја прифати својата предназначеност. Со Благослов на Патријархот Московски Алексиј II.
Кинокомпанија “Рассвет”
Режисер: Станислав Подивилов, Сценаристи: К. Немирович-Данченко, С. Подивилов, Аниматор: С. Подивилов, Композитор: В. Одаховский.

Vodpod videos no longer available.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s