A Man Fell in a Hole

(Со македонски титлови.) Ова триминутно видео одлично ја покажува разликата меѓу спасителното дела на Господ Исус Христос и учењата на светските религии.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s