Nick Vujicic

Ник Вујичич, роден 1982 во Мелбурн, со торзо и едно мало стопало со два прста. Ги надминал кризите на тешката состојба и сега вели: „Не ми требаат раце и нозе. Ми требаат крилјата на Светиот Дух. Јас летам, зашто знам дека Исус ме држи. Не се откажувајте од Бога, зашто Бог нема да се откаже од вас.“

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s