Недела на руски филмови во Македонија

Промотивен блог за „Недела на руски филмови во Македонија во рамките на Денови на духовна култура во земјите на Југоисточна Европа.“ (17-24. 09. 2010 г.) http://ruskifilmovi.wordpress.com/

Една војна / Одна война (Скопје-17 сеп. 20.00 ч., Битола-18 сеп. 20.00 ч., Охрид-19 сеп. 20.00 ч.)


Поп / Поп (Скопје-18 сеп. 20.00 ч., Битола-19 сеп. 20.00 ч., Охрид-20 сеп. 20.00 ч.)

Пролетта доаѓа / Скоро весна (Скопје-19 сеп. 20.00 ч., Битола-20 сеп. 20.00 ч., Охрид-21 сеп. 20.00 ч.)

Цар / Царь (Скопје-20 сеп. 20.00 ч., Битола-21 сеп. 20.00 ч., Охрид-22 сеп. 20.00 ч.)

Соба и половина, или Сентиментално патување во Татковината / Полторы комнаты, или Сентиментальное путешествие на родину (Скопје-21 сеп. 20.00 ч., Битола-22 сеп. 20.00 ч., Охрид-23 сеп. 20.00 ч.)

Ние сме од иднината / Мы из будущего (Скопје-22 сеп. 17.00 ч., Битола-23 сеп. 20.00 ч., Охрид-24 сеп. 20.00 ч.)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s