Скоро весна // Пролетта доаѓа

Режисер: Вера Сторожева
Автор на сценариото: Ирина Василева
Директор на фотографија: Владимир Климов
Композитор: Иља Шипилов
Производство: «ТелеСервис», 2009 г.
Во улогите: Ксенија Кутепова, Сергеј Пускепалис, Олга Попова
Траење: 88 мин.

Опис
Руска провинција. Монахињата Катерина и нејзината млада помошничка Олга сместуваат во прифатилиште бедни и и бездомни луѓе. Еднаш Олга го спасува Павел кој доживеал сообраќајна несреќа. Тој во монахињата Катерина ја гледа својата бивша сакана…

Download: Skoro-vesna.avi (1.3 GB)
Torrent Skoro.vesna.2009.XviD.DVDRip.avi (1.37 GB )
Maкедонски титлови: Proletta doagja (Skoro vesna).srt

DVD омот Скоро весна

6 thoughts on “Скоро весна // Пролетта доаѓа

  1. Како да го вметнам титлот во филмот,дали е потребна некоја посебна програма и ако има која е?
    Благодарам

  2. за да го внесеш титлот во филмот само повлечи титлот на сликата каде ќе ти се појави филмот, и потоа ќе можеш да гледаш горе од лева страна на ќошот треба да ти се појави “skoro vesna avi.”…. Се надевам дека ова ќе ти помогне. позз

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s