Troy Polamalu

Пред една година објавив еден напис за рагбистот Трој Поламалу. Денеска изработив едно видео за него. Видеото е составено од емисија на радио Светигора (На путу за Емаус) и видео со биографски снимки за Поламалу.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s