Апел за помош на Наташа Пановска

Секој од нас засебно е само капка, но заедно создаваме океани… Само така можеме да ги направиме невозможните работи возможни! Да ѝ помогнеме на Наташа која боледува од Акутна Миелобластна Леукемија – AML-M2/M4.

Помогнете и донирајте средства со јавување на:
143 300 – за корисниците на Т-Mobile
Или со донации на сметка:
320500021000578 – ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

Со јавување на телефонските броеви, донирате 100 денари од вашата сметка.

Да не ја заборавиме хуманоста! Да помогнеме!

2 thoughts on “Апел за помош на Наташа Пановска

  1. Дали е возможно да ви го пратам логото кое е официјално за организацијата, бидејќи фотографијата којашто сте ја употребиле е позајмена од интенет. Би ве замолила да се замени со нашето лого, бидејќи се што оргазнизираме е од една капа и добро е да бидеме конзистентни. Многу ви благодарам на иницијативата, поддршката и помошта.
    поздрав

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s