Анимирани настани од Новиот Завет: Блудниот син

„Блудниот син“ е анимиран филм според евангелската парабола за синот кој со покајание се враќа кај својот татко, откако ќе го потроши целото неговото наследство.

Animated Stories From The New Testament – The Prodigal Son
Студио: Nest Family Learning, Година: 1988, Траење: 27 мин., Јазик: English, Титлови: Македонски (вградени). Download: The Prodigal Son.avi 387 MB

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s