Анимирани настани од Стариот Завет: Самуил

Aна го исполнува своето ветување и го посветува нејзиниот син на Бога. За возврат, Бог ја благословува Ана, така што нејзиниот син го изибра да биде пророк на народот Израил.

The Animated Stories From the Old Testament: Samuel
Студио: Nest Family Learning, Година: 1993, Траење: 25 мин., Јазик: English, Титлови: Македонски (вградени). Download: Samuel 306 MB

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s