Aнимирани настани од Новиот Завет: Христос воскресна


„Христос Воскресна“ е анимација за за најголемото Чудо – Воскресението на Господ Исус Христос. Тагата и очајот се претвориле во совршена радост и љубов кога учениците го виделе воскреснат нивниот Учител.

The Animated Stories From the New Testament: He is risen
Студио: Nest Family Learning, Година: 1988, Траење: 30 мин., Јазик: English, Титлови: Македонски (вградени). Download: He is risen 413 MB

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s