6 thoughts on “5 години „Свиток“

  1. Слава Му на Бога. Нека Ви помага Семилостивиот Бог наш уште долго да не просветлувате со душеполезни текстови и видеа. Христос посреди нас!

    • Се надевам нема да ми замерите што малку го скратив вашиот коментар; доволно е слава да му оддадеме на Бога, кој, меѓудругото е и единствената „Светлина што го просветува светот.“

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s