Лого

Со ова лого конкурирав на „Конкурсот за избор на идејно решение за заштитен знак на МРТ“ кoj беше распишан во февруари. Идејата за логото е со мотив од државното знаме.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s