2 thoughts on “Краткометражен филм: Aaron

    • Спомни си во твоето царство човекољупче Господи за отфрлените чеда на Твоите слугинки , кои во утробите на православните мајки неочекувао умреле, поради случајни дејства или тешко породување, поради некое невнимание или свесно убиени, не примајки Свето Крштевање. Крсти ги Господи во морето на Твоето милосрдие и спаси Ги со неизмерната Твоја благодат. Помилуј ги Боже чедата Твои кои се лишени не само од сетилната, туку и од Вистинската Светлина Господ наш Исус Христос, преку Тајната Крштевање која оживува. Амин!!!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s