Анимирани настани од Библијата: Естира

Animated-Stories-from-the-Bible-Old-Testament-Esther-NEST

The Animated Stories From the Bible: Esther

Естира, по род Еврејка, станува кралица на Персија. Таа се соочува со предизвик да го ризикува својот живот, за да го спаси животот на еврејскиот народ. Интригите и опасностите на животот во кралскиот дворец на античка Персија оживуваат во драматичниот и инспиративен приказ на верноста и храброста на Естира.

Студио: Nest Family Learning, Година: 1992, Траење: 25 мин., Јазик: English, Титлови: Македонски (вградени). Download (десен клик; Save as): Esther.avi 305 MB

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s