Литургијата – срце на Црквата (прв дел)

Download (Десен клик, Save as): Литургия – сердце Церкви.avi 438 МB (Со вградени македонски титлови)
Година: 2010, Жанр: Документарен, Студио : Феофания, Траење: 53 мин. од 91:10
Опис: Божествената Литургија (од Проскомидија до Херувимската песна) со појаснувања од свети отци, од Николај В. Гогољ, Сергеј Фудел…

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s