Анимиран филм: Исус – Синот Божји

Animated-Stories-from-the-Bible-New-Testament-Jesus-The-Son-of-God-NEST-Christian-MovieFilm-DVD

The Animated Stories From the New Testament: Jesus, The Son of God

Филмот ги обработува евангелските настани од 12-годишната возраст на Господ Исус Христос до неговиот 40-дневен пост и искушенијата во пустината.

Студио: Nest Family Learning, Година: 1995, Траење: 25 мин., Јазик: English, Титлови: Македонски (вградени). Download:Jesus, The Son of God.avi 433 MB.

AnimatedBibleStories-NashaTV

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s