Анимиран филм: Господовата молитва

Animated-Stories-from-the-Bible-New-Testament-The-Lords-Prayer-NEST

Animated story from the New Testament: The Lord’s prayer
Студио: Nest Family Learning, Година: 2001, Траење: 25 мин., Јазик: English. Вградени македонски титлови.
Други филмови од серијата (со македонски превод) може да најдете во vimeo албумот.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s