Документарен филм: Епохата на Вселeнските Собори

Филмот е титлуван и синхронизиран на македонски, со студиската опрема што ја обезбеди Брегалничка епархија.

Автор, сценарист и вoдител: митрополит Волоколамски Иларион, председател на Одделот за надворешни црковни односи на Московската Патријаршија. Режисер: Марија Гусева.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s