Воскресението Христово, извадок од „Господовите празници“ – Миторополит Јеротеј Влахос [audio]

Читање од поглавјето Воскресение Христово – „Господовите празници“ – Миторополит Јеротеј Влахос, превод на јеромонах Атанасиј (Арсоски). Траење: 27 мин. Вметнати се пасхални песнопенија од Бигорски манастир.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s