2 thoughts on “Схиархимандрит Jоаким Парр: За односите меѓу младите

    • Доволна е информацијата на линкот, да се знае дека е суспендиран. Во видеото добро зборува, нема причини да го избришеме од сеќавање.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s