Снимка од Света Литургија во Соборниот храм Свети Никола, во Куманово

Звучна снимка од Светата Литургија во Соборниот храм Свети Никола, во Куманово (30.10.2015). Литургисуваше свештеник Георгиј Бурмузоски. Певци: Даниел Илиевски, апсолвент на Богословскиот факултет Св. Климент Охридски, во Скопје и м-р Борис Митковски. Директен пренос од богослужбата беше емитуван на Аудио-канал Троица.

Линк за преземање на фајлот (57 МB)

One thought on “Снимка од Света Литургија во Соборниот храм Свети Никола, во Куманово

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s