Снимка од емисија (1) емитувана во живо на аудио каналот Свиток

Воскресение. Јеротеј Влахос – Господовите празници. (18 Мај, 20:30-21:30)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s