Символ на верата [аудио, 01]

mr1Во рамките на „Православна Ризница“ на Македонско радио 1, што се емитува секоја Среда од 18:30 ч, ќе имате можност да проследите циклус емисии со толкување на Символот на верата. Уредник: Ирена Кепеска. Тон – мајстор: Игор Димов. Спикери: Часлав Митрички, Весна Атанасовска-Вучиќ.

Најава (0:53):

Еп.1 (30:00)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s