Символ на верата [аудио, 04 ]

mr1„Православна Ризница“ на Македонско радио 1. Секоја Среда од 18:30 ч. Четврта епизода од циклусот емисии за Символот на верата (8 и 9 член). Уредник: Ирена Кепеска. Тон – мајстор: Игор Димов. Спикери: Часлав Митрички, Весна Атанасовска-Вучиќ.

Еп.4 (29:29)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s