Емисии на Македонско Радио: Распетието и Воскресението Христово.

mr1„Православна Ризница“ на Македонско радио 1. Секоја Среда од 18:30 ч. Уредник: Ирена Кепеска. Тон мајстор: Игор Димов. Спикери: Часлав Митрички, Анета Трпевска.

Распетието Христово, емитувана на 12 април.

Воскресението Христово, емитувана на 19 април.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s