Тавор бр.19

Во видеото прво зборувам за празникот Свето Благовештение, а од 4 минута понатаму може да проследите избор од содржините на новиот број на списанието на Кумановско-осоговската епархија – Тавор.

Линк за преземање на Тавор бр.19, pdf формат: https://bit.ly/34fh2Rj

Eлектронска верзија на Тавор бр.19

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s