Поп – филм на Владимир Хотиненко

Филмот премиерно беше прикажан во сала при храмот на Христос Спасителот, во Москва, на 04 април / Велигден, оваа година.

Официјалниот сајт на филмот

Download: ПОП-1.4GB

Download: Титлови на македонски